اسحاق نیوتن
مخترع حسابگر ، کمک کننده اصلی در علم اپتیک و یک ریاضیدان با استعداد ، اسحاق نیوتن (1727-1743) که در لینکلنشر زاده شده است ، قوانین مکانیک را تشریح کرد که اکنون زیربنای مفصل ای از فیزیک کلاسیک است. از کل مهمتر ، نیوتن اصل گرانش را کالبدشناسی کرد ، که روشنگری می داد که چگونه سیارات بعید خورشید می چرخند. در درازا حیات ، وی با افتخارهایی از جمله ریاست مجلس سلطنتی مقابل شد. او به عنوان یک عقل گرا برتر مشهور است ، اگرچه در باره کیمیاگری و مذهب بیشتر نوشت ، از جمله رساله 300000 واژه ای که کوشش در اثبات پاپ داشت ، واقعاً دجال و "فاحشه آخرالزمانی" بود.
نیلز بور
بور (1825-1962) در کپنهاگ متولد شد ، ایده امروزین اتم را توسعه داد ، که حائز یک هسته در مرکز است و الکترونهایی که در گوشه ها-کناره ها آن می چرخند. هنگامی که الکترون ها از یک سطح انرژی به سطح سایر منتقل می شوند ، آنها مقدار کمی از انرژی جدا می شوند. این نشانه برنده جایزه نوبل در سال 1922 شد. برای دستاوردهای خویش ، کارخانه آبجوسازی کارلسبرگ هدیه گزیده تر ای به بور داد: منزل ای با خط لوله وصل شده به کارخانه خود در ساحل آبجوسازی ، و برآیند اینکه آبجو رایگان برای زندگی فراهم کرد. در سال 1954 ، بور به تأسیس کارن ،پاورپوینت فصل دوم فیزیک دهم ریاضی و تجربی مرکز فیزیک ذرات اروپا کمک کرد. در سال 1975 ، پسرش آژ ، برنده ی نوبل برای تحقیق در مورد هسته های اتمی شد.
گالیله گالیله
گالیله (1642-1564) در پیزا متولد شد و ابتدا به عنوان طبیب آموزش دید. با شنیدن اختراع این تلسکوپ در سنه 1609 ، او خود را بنا کرد و آن را به سمت آسمانها برگرداند و از هستی لکه های آفتاب و یک سطح کوهستانی و حفره شده بر روی ماه پرده برداشت: آسمانها غیرقابل درک نبودند. پژوهش ها وی در ضمن از این ایده که زمین در بعید خورشید می چرخد پشتیبانی می کند. این مسئله گالیله را با کلیسای کاتولیک مبتلا مشکلات اساسی کرد و او مجبور شد این پشتوانه را در سال 1633 رها کند. کار او در باره تن ها در حال سقوط نیز گویه ساز تئوری های بعدی نیوتن بود.
آلبرت انیشتین
سه تئوری عالی فرهنگ فیزیکی ما از عالم را تعریف می کنند: نسبیت ، مکانیک کوانتومی و گرانش. نخستین شغل دست آلبرت انیشتین آلمانی (متولد 1879) است که فیزیکدان با بیشترین شهرت برای اصالت فکر است. کار او پرتو عدل که مکان و موعد مقاوم است اما روان و نرم و نرم است. انیشتین که تابعیت ایالات متحده را در سال 1940 به عهده گرفت ، وانگهی معروف ترین معادله خود یعنی E = mc2 را در اختیار جهانیان پیمان عدل که نشانگر هم ارزی جرم و انرژی است. اسم او با ایده نبوغ همچم شده است و او یک فرد نامی درگذشت. به او فیزیک جایزه نوبل سنه 1921 اعطا شد.
جیمز کلرک ماکسول
برخلاف نیوتن و انیشتین ، ماکسول متولد ادینبورگ (79- 1831) عملاً برای عموم مردم ناشناخته است. با این حال بهره وی در فیزیک به همان اندازه قابل توجه بود ، به گزیده تر کشف نظریه الکترومغناطیس. این پرتو داد که برق ، مغناطیس و روشنایی کل تجلیات یک پدیده ، میدان الکترومغناطیسی هستند. گسترش رادیو ، تلویزیون و رادار عواقب سر راست بود. ماکسول وانگهی در گویه اپتیک و بینایی رنگ کارهای پیشگامانه انجام داد. با این حال ، در سالهای بعد ، تربیت اسکاتلندی خداباور وی ، او را با تفکر تکاملی داروین و سایرین به کشمکش انداخت و او مقالاتی را نوشت که محکوم به گزینش طبیعی است.